Spoštovani,

tudi danes bo potekala delovna akcija na travniku pod zadružnim domom, tokrat na Šoštarjevem travniku. Vabimo k udeležbi in se lepo zahvaljujemo zanjo.

Danes pričakujemo tudi pesek za nasutje bankin čez polje, ki ga bomo popoldne nasuli v odplavljene bankine. Prosimo za zanesljivo udeležbo predvsem naselja na desnem bregu Sore. Potrebujemo lopate in samokolnice, da bomo nasuti pesek razvozili. Prosili smo tudi za zgibnik. Se vidimo popoldne.

Obljubljena nam je tudi ekipa z DARS-a, ki bo z mehanizacijo očistila naplavine med ovinkom pri Kalanu do ovinka pri Livarju. Prosimo, da svoje poti v Loko čim bolj optimizirate, da se bo mehanizacija čim manj umikala prometu. Hvala lepa za razumevanje.

Vsakodnevno javljate tudi nove preteče plazove. Direkten mail za javljanje je cz.skofjaloka@gmail.com, vsekakor pa prosimo, da ga javite tudi na naslov krajevnaskupnostzminec@gmail.com ali na telefon 040 836 818, da smo seznanjeni s situacijo.

Krajanke in krajane lepo prosimo, da svoje rekreativne, ogledovalne in gobarske aktivnosti opustite za čas, dokler se stanje v naravi ne stabilizira. Hvala za razumevanje.

Skip to content