Jutri bo Komunala Škofja Loka pobirala kosovne odpadke – odpadne lesene kose, belo tehniko ter ostale odpadke v Bodovljah in Zmincu. Prosijo, da odpadke sortirano postavite ob cesto (tako kot ste mnogi že naredili).
Seveda pa se bo odpadke pobiralo tudi v naslednjih tednih.
Ponovno je odprt tudi zbirni center Draga, med 8. in 18. uro, v soboto pa med 8. in 13. uro.
Včerajšnje akcije pobiranja naplavin na polju pod Zadružnim domom in pod ovinkom pri Kalanu se je udeležilo lepo število ljudi, na akcijo ponovno vabljeni danes popoldne. Hvala, ker pomagate sosedom.
Kar se tiče bankin na polju prosimo, da jih sami z naplavljenim materialom samoiniciativno ne zasuvate, saj čakamo na primeren material.
Ponovno apeliramo, da rekreacijske aktivnosti, pohodništvo, tek, kolesarjenje in ogledovanje po dolinah, grapah in hribih okoli nas, kjer so razmere še vedno nevarne in nestabilne, odmislite za nekaj časa oz. da aktivnosti izvajate na varnejših območjih. Po celotni Poljanski dolini še vedno grozi precej plazov, veliko odsekov je poškodovanih ali jih je odneslo, v teh časih nepotrebnih intervencij reševalcev in morebitnih poškodb res ne potrebujemo.
Hkrati prosimo za pozornost na raznorazne obiskovalce in ogledovalce, ki morda nimajo dobrih namenov…v primeru sumljivih oseb in vozil obvestite Policijo.
Skip to content